Nu är det vila som gäller......

Nu är examensarbetet inne ( sen i onsdags) så nu gäller det att förbereda sig inför examinationsopponeringen den 3 juni. Nu är det så att jag är beräknad att föda den 9 juni, så jag hoppas att bebisen kommer efter den 3 juni och inte före.

Igår kräktes jag i mängder och hade krampaktig sammadragningar och feber. Ringde till förlossningen för att stilla min oro, hon sa att jag troligtvis mådde så pga av att bebisen ligger och trycker på tarmarna och detta i sin följd gör att matsmältningen inte fungerar som det ska. Och att kräkningarna och sammandragningarna berodde på det. Hon rådde mig att ta det lungt och vila ordentligt!!! Det är lättare sagt än gjort....men jag ska göra mitt bästa mellan att förbereda mig inför nästa vecka, ta hand om busfröet Leah och allt annat runt i kring
.......

Jag ska skatta mig lycklig över att ha en sån underbar sambo....Älskar dig i massor Eben:) som håller ställningarna här hemma när jag inte orkar...:)

På återseende inom kort......

Puss och Kram alla fina:)

Vårt lilla busfrö....



Mamma titta jag kan stoppa in huvudet i pottan....!!!



Titta vad jag kan göra med min näsa!!



Tituuuuuu...



Busfröet i lådan tittar ut


Lite förberedelser innan bebisens ankomst......



Har tvättat bebisens kläder som snart ska läggas in i nyinköpta förvaringshyllor som ska stå fint vid spjälsängen och inom räckhåll vid skötbordet. Har inhandlat klart den första outfiten som bebisen enligt mormors begäran ska ha på sig. Nu fattas det bara att köpa en bb-väska och packa den, hämta syskonvagnen, göra iordningen späljsängen...och annat småfix...så är vi klara och redo för bebisens ankomst...när det nu blir:)

The giant with the pinhead

Bjuder nu på en helkropps bild på självaste jag...... höggravid och enorm i v 35. Kan inte låta bli att skratta åt mig själv mitt huvud ser ut som ett knappnålshuvud i jämnförelse med resten av kroppen...ha ha ha:)



RSS 2.0