Bummer::::::::::

Igår hade jag nog årets sämsta dag, då den ena och det andra gjorde mig helt knäckt. Men jag tröstade mig med att morgondagen blir säkert mycket bättre......yeah right! Imorse när jag skulle gå med Leah till förskolan så skulle jag lyfta vagnen över en snökant och knakeliknak knak....så gick handtaget på vagnen sönder....nej nej nej. Vi hade hoppats på att den skulle hålla ett tag till iallafall tills vi köpt en syskonvagn och tills bebisen kommer. Nu måste vi hitta en billig sitt vagn som kan användas tills bebisen kommer..och det känns lite konstigt att gå omkring med en syskonvagn...med bara 1 barn.....hmmm stort dilemma!!

Nog om det ska nu sätta mig och blir klar med min inlämningsuppgift och sen påbörja planering av examensarbetet........och ringa massor med samtal till Universitetet om det ena och det andra....

Nu vill jag bara att solen ska dyka upp...och att det börjar att töa....och att VÅREN gör sitt intåg.....

Bebisen sparkar som en vilde i magen och magen blir bara större och större.....hur ska detta sluta? ha ha ha....

Tur att man kan se humorn i det hela trots att man har dagar så gör en knäckt......:)

Nu ska jag göra mig en powersmothie....och sätta igång med att skriva....

Hej hej....och på återseende kära vänner..:)

Förkylning...examensarbete...foglossning och sömnlösa nätter....

Har nu världen jobbigast förkylning som inte vill släppa....har dragits med den i över 2 veckor börjar bli lite smått less. Har väl inte tillfrisknat än för att jag inte vilat ordentligt....men nu är det så otroligt mycket i skolan...så jag hinner inte med att ta det piano. Men jag borde egentligen ta det lungt och vila...är nu inne i v29 och det börjar bli lite smått tungt....speciiellt nu som jag varit förkyld....har jag kännt mig som en flåsande flodhäst då jag tagit mig fram på vägarna. Avslutade praktik idag...jippi:) och imorgon påbörjas sista kurserna inför examen och bebisens ankomst.......examensarbetet och en kurs på distans....sen är jag klar Förskolelärare:):)


PÅ nätterna vrids och vänds det....sidorna får jag inte ligga på då protesterar bebis och sen vaknar man halvt avdomnad i sidan:( Om jag sen ligger på rygg så känns det inte lika bra.....nåja....jag somnar iallafall tillslut.....nog om det....foglossningarna håller i fortfarande...men inte lika onda...tack o lov:)

Ska nu skriva mer på en inlämningsuppgift och sen är det GONATT:)


Liten har blivit stor

Våran lilla tjej har hunnit bli 20 månader...oj oj vad tiden går fort. Snart fyller hon 2 år ...just strax efter att hon har blir storasyster. Det är så otroligt vackert att se sitt barn växa upp .....



RSS 2.0