Den här sommaren har .....



vi en till i familjen...Alina föddes den 18 juni



vi haft kalas för våran 2åring



vi spenderat många timmar i parken...en fullpackad vagn med alla nödvändigheter en filt och så var vi där i flera timmar.



vi haft turen att få ha min kära mor här:)



vi använt vår cykelkärra flitigt.....Leah och Pappsen har varit på många äventyr runt om i trakterna med lite vatten och smörgåsrån och några leksaker så håller hon sig nöjd.



Jag tagit EXAMEN!!!!!! Nu är jag härmed förskollärare:)

vi mysat och tagit det lungt...inte åkt någonstans utanför umeå..bara varit hemma tagit det lungt och låtit folk komma till oss och hälsa på..så vi har haft en heldel besök under sommaren...av folk som kommit för att gratulera.

Jag är nu buzzador...:)

Man får prova på olika produkter och ge till nära och kära att prova på och det ändå man behöver göra sen är att fylla i ett formulär om hur vad man tyckte om produkten!!!



Och jag har fått som uppdrag att försöka få fler att delta i detta de som efterlyses nu till kampanjer är riktat mot målgrupper som:

-Föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.
- Föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

Som om ni tycker att ni passar in någon av de här kategorierna ska ni skynda er att registrera er på: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=coffebean79

Hoppas ni vill prova på det här!!

Livet som tvåbarnsförälder....

Livet med två små är ingen lätt match, att på lyckas hålla dem båda nöjda är en konst i sig. Leah är i en trots-skrik-jag vill inte-utbrott period och Alina är världens snällaste bebis som sover äter och allmänt snäll och beskedlig. Sen är våran sötnos Leah riktigt svartsjuk på sin syster och detta triggar ofta igång hennes utbrott.

För att sambon ska kunna sova på fm eftersom han jobbar natt, packar jag vagnen med all nödvändigheter som blöjor, vatten, mat, en matta att sitta på och så beger vi oss ut till parken. Där kan Leah springa omkring och leka i timmar...tills det är sovdags och då tar vi en promenad i ca 1h så då får jag samtidigt lite välbehövlig motion i hopp om att graviditetskilorna ska ramla av:)

Trots den kaos som ibland uppstår då Leah inte riktigt vill som sin mamma och de sömnlösa nätterna  så är livet som tvåbarnsmamma helt underbart...älskar mina småtroll till tusen och mina kära sambo som tappert håller i hushållet med tvätt, matlagning och städning trots att han jobbar natt!!









RSS 2.0