Magsjuka...... näää ussh!!!

Den här helgen har gått i magsjukans tecken. I fredags då jag skulle ta Leah till förskolan så kräktes hon över sig själv och stolen hon satt på. Det vara bara att skura, ta av henne all nerkräkta kläder och sätta henne i bara blöjorna på en handduk. Hela dagen kräktes hon, och lillstackarn fick inte behålla nåt på hela dagen, det är jobbigt att se ens barn vara sjuk. Hon var slö och orkeslös och ville mest bara sitta i knä och sova. Natten till lördagen kräktes hon också efter att ha drukit massor med vatten. Men på lördagen var hon piggare och har sen dess kunna behålla mat och är sitt gamla jag igen. Jag kände lite igår som om det var nåt på g, illamående och utan aptit. Ännu har inget brutit ut och jag hoppas att det förblir så....VILL INTE HA MAGSJUKA!!!

Jag tror vi har en liten gnagare i huset

Den lilla gnagaren är nämligen Leah, så här kan ett äpple se ut om jag inte har skalat det åt henne, man kan ju tro att vi har en liten mus som har gnagt på det.

Cravings......mmmmmm

Jag är helt tokig i friterade bläckfiskringar och kan inte få nog av dem....stackars sambon får stå och fritera dem åt mig var och varanan dag, och köpte ett helt gäng sist han var och storhandlade så han slipper åka iväg och handla när jag blir sugen på dom:)



Nya sovrutiner

Nu har äntligen Leah börjat att sova hela nätter utan att vakna, det var på tiden. Det tog väl ungefär ett år. Från att ha sovit och trängts mellan oss i sängen och nattsnuttat (ammat) fram tills för två veckor sedan då hon helt plötsligt bestämde sig för att hon inte ville ha nåt mer. Glad är ju jag för det att hon tog det beslutet, så då slapp jag ta den fighten med att försöka få henne att sluta snutta. Jag hade egentligen tänkt sluta amma henne vid 1 år, men så blev det inte. Men det sista halvåret har det mest varit tröstamning.Jag kommer nog inte att amma Leahs syskon så länge utan kommer nog att börja trappa av tidigare. Nog om det. Så nu är nästa moment, att få henne att sova i sin egen säng själv. Vi flyttar nu över henne till spjälsängen som står brevid våran säng, och nästa steg är då att hon ska somna i sin egen säng. Men allt tar sin tid, och med barn kan man inte jäkta.



Leah Venus Ekah 19 månader

Våran lilla prinsessa har hunnit bli 19 månader och snart ska hon bli storasyster:)



Nu tycker bebis att mamma inte ska få....

se sina fötter på ett tag...

Made by Leah

Våran lilla bustjej pryder våra dörrar och väggar med sin vackra konstverk, som tur är så kommer vi att få omtapetserat hela lägenheten om ca 2 månader...tur är ju det:). Så när vi har nya tapeter får vi  hålla koll på henne så det inte ritas på de nya tapeterna.


Konstverk nr 1 belägen i hallen



Konstverk nr 2 hittar man på dörren till tvättstugan



Konstnären själv

Fröken argsint



Nu mera har fröken argsint flyttat in här på Södra slevgränd hos oss...om man inte får som man vill slänger man sig ner på golvet och gråter eller gallskriker som en stucken gris tills mamma eller pappa ger med sig....eller inte. Våran lilla trollunge föddes envis....men nu är hon trottset själv. Älskar dig sötnosen:)

Ny jacka.....prio nr 1 att inte behöva frysa



Var i behov av en VARM jacka och de flesta jackor som jag har är antingen för tunna eller för små, i den storleken man är nu och kommer att bli senare kräver nog vid det här laget ett tält. Men istället för att behöva göra det så investerade jag i en stor varm röd dunjacka:) Älskar den...nog för att jag ser ut som muminmamman själv...men min prio den här vintern är att: INTE BEHÖVA FRYSA :-)


RSS 2.0