Jag är nu buzzador...:)

Man får prova på olika produkter och ge till nära och kära att prova på och det ändå man behöver göra sen är att fylla i ett formulär om hur vad man tyckte om produkten!!!



Och jag har fått som uppdrag att försöka få fler att delta i detta de som efterlyses nu till kampanjer är riktat mot målgrupper som:

-Föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.
- Föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

Som om ni tycker att ni passar in någon av de här kategorierna ska ni skynda er att registrera er på: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=coffebean79

Hoppas ni vill prova på det här!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0