Examen och väntan inför bebisens ankomst.....

I lördags var jag och min kära vän Lina på examenscermoni det kändes verkligen som ett bra avslut att få gå på den. Så nu kan jag mer eller mindre kalla mig för Förskollärare....aaah....det känns skönt! Efter 3,5 år är jag äntligen klar



Idag är det dagen D...det är BF dagen för bebisen enligt UL...men ingen bebis än. Var hos BM idag, och hon blev lite orolig över att bebisen är så stor. Så hon har skickat en remiss till specialistmödravården om ett UL för viktuppskattning, hon sa att eventuellt kan det bli aktuellt med igångsättning om bebisen skulle visa så vara stor (ca 4kg). Så nu får vi vänta och se vad de säger imorn....annars ska jag vila, ta de lungt och inte göra så hemskt mycket....så nrä det väl sätter igång så är jag då någorlunda utvilad.

Våran lilla sötnos är hos mormor nu sen i fredags, jag grät floder när jag såg henne åka iväg i bussen med sin mormor. Den natten grät jag också pinsammma mamma...efter att ha luktat på en av Leahs tröjor. Men hon mår bra och har det jättekul hos mormor, de är på äventyr varje dag. I och med att Leah har varit hos sin mormor så har jag fått tid att vila upp mej och jag och Eben har fått kvalitetstid för varandra...att bara rå om varandra i flera dagar var länge sen vi fick uppleva och det var underbart. Men vi saknar vårt hjärta så mycket...Leah nu får du och mormor komma hem...vi saknar dig:(!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0